• P0_clients.png
  • entrada.png
  • navette_shuttle.png
  • entrada_apeu.png

Parking Aparkivoli Respon

 

Què és aparkivoli Girona?

És un servei d'aparcament alternatiu, situat al costat de l'aeroport, que ofereix places a preus més econòmics que els dels aparcaments tradicionals.

 

Des de quan hi ha aquest servei a l'aeroport de Girona?

Des del 2004 amb el nom Punt Central i a 800 metres de la terminal. Vam ser pioners  en la implantació  d'aquest servei.

El mes de març de l'any 2013 ens vam traslladar a només 180 metres de la terminal, i vam canviar el nom: Aparkivoli Girona, amb la mateixa direcció i personal.

 

On es troba actualment el Parking Aparkivoli Girona?

Al Parc Aeroportuari i Logístic just al costat de la carretera N-156 que dóna accés a l'aeroport. El Parking Aparkivoli es troba a només 180 metres de la terminal, una caminada de 5 minuts (plànol). Com a veïns hi tenim l'empresa de lloguer de cotxes AVIS/Budget, Europcar/InteRent, Goldcar i el servei de manteniment de Hertz.

Parking Aparkivoli Entrada

 

Cal deixar les claus del cotxe?

En general no. Per qüestions logístiques és imprescindible que ens deixin les claus si han reservat plaça coberta.

 

Cal reservar la plaça?

Fer la reserva de plaça és un procediment molt senzill que només ofereix avantatges. Ho recomanem sobretot en caps de setmana, ponts i períodes de vacances. Cal tenir en compte que al no coincidir les nostres vacances escolars amb les de França, a vegades, el parking és molt ple en èpoques que aquí no hi ha vacances. Sempre podem oferir un millor servei si podem preveure l'arribada dels nostres clients.

 

Es pot anul·lar una reserva?

Sí, però si no ha de venir, li preguem que ens ho comuniqui, així algú altre podrà aprofitar l'espai. Ens pot enviar un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. donant-nos la ID de reserva.

Aparkivoli Girona no cobra per avançat ni penalitza les anul·lacions.

Altres